Wandel Music

Wandel Music

(9.9 af 10) 20 anmeldelser
Wandel Music tilbyder musik af høj kvalitet til diverse arrangementer som f.eks. bryllup, fødselsdagsfest, konfirmation, reception. Her kan bookes pianist/hyggepianist, sanger, band og gospelkor.
Der tilbydes også musikalsk ledsagelse til ceremoni (f.eks. pianist/akkompagnatør til begravelse/bisættelse)
Anmeld nu

Kontaktoplysninger


Wandel Music
Silkeborgvej 168, 2. Th.
8000 Aarhus C

t: 20888159
e: post@wandelmusic.dk
w: www.wandelmusic.dk

Anmeldelser

26. Juni 2017

En perfekt pianist til en perfekt dag

Min kone og jeg havde d. 27. maj 2017 den fantastiske fornøjelse at lytte til Christians musik og sang til vores bryllup.

Christian er en virkelig behagelig og yderst professionel pianist, som helt fra første kontakt skabte en rigtig god stemning omkring sig. Planlægningen af musik under såvel vielse og middag som bryllupsdans og dansemusik var hurtigt på plads, og Christians ro og fleksibilitet gjorde valget af musikken til vores bryllup meget let.

Vi havde bedt Christian om musik fra 90'erne a'la "Inside the Whale", "Innocent Blood" mv. Denne musik blev "flettet" ind i vielsesmusikken, middagsmusikken og dansemusikken på mange forskellige og utroligt flotte måder. Derudover spillede og sang han ikke mindst indgangsmusikken til vielsen ("You are so beautiful" med Joe Cocker) på en så fantastisk flot og gennemført måde, at alle var rørt til tårer.

En pianist og sanger som Christian formår at skabe små tidslommer med sin musik, hvor alle lyttere indimellem stopper op og nyder musik, som de på den ene eller den anden måde har mødt på deres vej.

Selv sen nat formåede han at rive gæsterne ud på dansegulvet igen og igen, hvor han gav den gas med fede dansenumre og sang med lidt ekstra kant.

Vi anbefaler Christian til alle, vi møder, da vi synes, at han er så unik og gennemført og værd hver eneste krone. Vi vil utvivlsomt hyre Christian igen, når vi skal holde vores næste store fest!!!
Rune Blander Simonsen, Nørresundby
27. Marts 2017

Super prof !

Christian , spillede til min fødselsdag den 11. Marts 17, der var 50 gæster
Det var en super oplevelse . Christian spillede meget professionelt på flygel med et meget varierende program, som kun kan anbefales.
Der var flere musikere med på dagen, som roste og sagde det var i meget høj klasse , så alle stjerner til Christian.

Vi har reserveret til næste mærkedag /. Johs
Johannes Bach, Aarhus
6. December 2016

Helt og aldelse vidunderlig!

D. 3.12.16 spillede Christian under middagen til vores bryllup. Han formåede at rummets stemning med de aller første toner og bidrog helt og holdent til en vidunderlig aften. Hele vejen igennem, var musikken fantastisk, rammende og han var i tæt kontakt med både toastmaster og personalet, så intet gik tabt! Han spillede de hjemmelavede sange og selvom dette kan være en udfordring, var der ikke en skæv tone!

Samtlige gæster roste musikken og Christian for hans eminente timing og smukke klaverspil.

Chrstian har vores varmeste anbefalinger!
Ole og Line Egelund Hejlskov, Lystrup
2. November 2016

Fantastisk

Christian spillede til vores vielse og det var så fantastisk.
Tusinde tak for den oplevelse
Stine, Odense
12. Juni 2016

Utrolig professionel performance

Christian spillede til min fars bisættelse, tre meget smukke sange som min far selv havde valgt: Imagine, My Way og Time to say goodbye. Og jeg kan kun sige, at det ikke kunne leveres smukkere. Det var så flot spillet og smukt sunget, at det ikke kunne ønskes bedre. Så super afstemt til lejligheden. Der var kun stor ros fra alle, og vi kan på det varmeste anbefale Christian. En meget dygtig og professionel musiker, pianist og sanger.
Tak.
Bettina Lundh, Jyllinge
15. Marts 2016

Fremragende hyggepianist - flygel

Vi havde den store fornøjelse, i forbindelse med min mands 60 års fødselsdag, at Christian Wandel underholdte som hyggepianist, på flygel.
Både vi og vores gæster var begejstrede og nød rigtig meget musikvalg, fremførelsen et veltilpasset lydniveau.
Christian Wandel er meget dygtig som pianist, men herudover også meget sympatisk og professionel.
Vi kan virkelig anbefale ham - og vil meget gerne gøre brug af ham en anden gang.
birgit nielsen, Aalborg sv
10. Februar 2016

God stemning og lækker musik!

Vi har haft fornøjelsen af at have Christian Wandel til at spille til vores Bryllup i den forgangne weekend.

Christian har en meget professionel attitude og er meget velforberedt. Han går op i at alle gæsterne har en positiv oplevelse, når han spiller, så det både kan høres af dem som sidder længst væk, men samtidig ikke er for højt for dem, som sidder tættest på.

Christian spiller flot klaver og vi lagde ikke mærke til nogen "unoder". Hans valg af musik er et godt miks af forskellige sange som man hører og genkender. Men på en diskret og afstemt måde, så man nogle gange næsten ikke bemærkede ham, samtidig med, at det lækre musik listede sig ind i øregangen.

Vi er ovenud tilfredse med Christians bidrag til vores bryllupsfest og vi vil helt sikkert overveje at kontakte ham, hvis der igen skal fejres!
Krisitan Bager, Aalborg
9. November 2015

Musik til bisættelse

Vi havde Christian til at spille og synge til vores fars bisættelse. Det var simpelthen sådan en god oplevelse - super fint afstemt i forhold til lejligheden - og en fantastisk sangstemme. De bedste anbefalinger herfra.
Ida Christensen, Odense
9. November 2015

En fantastisk pianist

Christian spillede til min fars 50 års fødselsdag, hvilket var helt fantastisk.
Han formåede med hans musik, at bringe den helt rigtige stemning, som passede perfekt til arrangementet . Hertil skulle jeg synge en sang for min far under festen og Christian hjalp mig med dette. Han spillede klaver og sang 2. stemme til og jeg kunne ikke havde gjort det uden ham.
Flere af gæsterne roste ham efterfølgende - han er en rigtig dygtig sanger og pianist og jeg giver ham herfra de varmeste anbefalinger.
Christina, Aarhus
22. Oktober 2015

overbevisende

levede fuldt ud op til mine bedste forventninger. Skøn stemning der blev lagt til frokost arrangementet - det blev nærmest ikke så vigtigt at snakke med hinanden men derimod at lytte og lade sig inspirere .Forstod at følge min liste af yndlingsmusik - det var rørende. Ingen utilfredse gæster 😊. Vi anbefaler gerne Christian
Inga, kolding
16. Oktober 2015

Topprof

Christian sang min farvelsang til min mand i kirken🍀👍🏻💫👏🏼💙🙏💐 Kan varmt anbefale Christian. Han er topprofessionel 👏🏼👏🏼👏🏼👍🏻👍🏻👍🏻 varme hilsner Lone
Lone Milling-Rohleder, Ittoqqortoormiit
5. Oktober 2015

Fantastisk oplevelse

Til vores bryllup d. 26.9 på centralværkstedet i Aarhus, havde vi fornøjelsen af at have Christian til at spille på flygel under reception og middag.
Det var en meget gennemført oplevelse - Christian ramte plet ifht. vores smag og skabte en fin sammenhæng mellem indslag og musikken. Mange af vores gæster har rost Christian til skyerne - han fik vist endda et par krammere pga. den super gode oplevelse.

Vi vil helt sikkert anbefale Christian - og også gøre brug af ham igen, hvis vi skal holde en fest.

De bedste anbefalinger fra
Pernille og Kenni Callesen
Pernille Schrøder Callesen, Aarhus
28. September 2015

Den bedste musikalske oplevelse EVER

Jeg må indrømme at jeg totalt beæret over at Christian spillede til vores livs fest. Han et det mest fantastiske menneske, og det lyser ud af han og hans helt igennem fantastiske musik og stemme.
Min mand og jeg fik vores livs fest og vi har absolut kun stående bifald at give Christian.
De varmeste anbefalinger er herfra givet, og det er kun Christian der skal spille når vi afvikler store arrangementer fremover. At have ham til sin fest, er den største gave.
Maria falden, Odense
20. September 2015

Verdens bedste sanger, pianist og band!

Vi havde fornøjelsen af Christian Wandel og hans band til vores bryllup på Jomfruens Egede på Sjælland d. 5. september 2015.

Christian var med os hele dagen - hvor han først sang i kirken (Halleluja og Latch fra Sam Smith), derefter var han pianist under middagen og sang Gravity (Mads Langer) og til sidst spillede han og hans band brudevalsen og gav den gas hele natten.

Det var en fantastisk fornøjelse at have Christian med hele dagen, han synger helt helt fantastisk og leverede virkelig varen!!! Vi og vores gæster sad med tåre i øjnene og hårene rejste sig, under hans solo sang i kirken og under middagen. Hvis han vælger at udgive et album med hans fortolkning af disse numre, så vil vi helt sikkert være de første købere. Mads Langer og Sam Smith kan godt pakke sammen :)
Derudover var Christian og bandet helt fantastiske efter middagen og spillede de bedst cover numre hele natten - så dansegulvet var fyldt.

Derudover var Christian virkelig god og meget professionel at arbejde sammen med før og under brylluppet. Vi følte at vi var i trygge hænder under hele forløbet, og var meget glade for at "arbejde sammen med" Christian.

Så hvis du/I overvejer en pianist, sanger og/eller et band - så bør I vælge Christian Wandel - vi kan garantere at det ikke er et valg I vil fortryde!

Skriv gerne til: ms.anjazimmer@gmail.com - hvis I ønsker uddybende reference.

De bedste hilsner,

Jens-Kristian & Anja Leth Zimmer
Anja Leth Zimmer, Frederiksberg
25. August 2015

Min mors bisættelse

Jeg kan kun på det aller varmeste anbefale Christan wandel.
Jeg kontaktede Christian, da min mor kom på Hospice for at høre om han ville være interesseret i at spille til min mors bisættelse. Et af min mors sidste ønsker var, at der ville blive spillet klaver til bisættelsen.
Da min mor efter seks uger fik fred, kontaktede jeg Christian igen.
Christian var en fantastisk hjælp, både til at lytte og komme med forslag.
Det endte med en meget smuk bisættelse helt efter min mors ønske.
Jeg kan derfor kun stærkt anbefale Christan Wandel.
Henriette Sylvest, Jægerspris
29. Juli 2015

Unægteligt fremragende

Vi hyrede Christian Wandel med band til vores bryllup.
Og vi må indrømme at musikken ikke bare levede op til vores forventninger, men overgik fuldstændig. Christian spillede solo de første mange timer under maden, men han kunne spille flere impulsive sange hvis ønsket (leverede bl.a. En helt forrygende version af love is all around.)
som band leverede de god musik, og var yderst nærværende og fleksible. Der blev spillet ekstra numre, og jeg er sikker på at vi fik mere end aftalt på forhånd.
Samtlige gæster roste efterfølgende musikken til skyerne.
Så samlet set må vi sige at Christian Wandel er yderst anbefalelsesværdig, og som band får man en utrolig oplevelse man ikke glemmer :)
Sarah og Chris, Viby J
5. Juni 2015

Bryllup i Nibe

En stor tak til Christian Wandel for hans meget professionelle optræden og behagelige tilstedeværelse til vores bryllup lørdag den 30. maj 2015. Musikken var tilpasset perfekt til netop vores smag, og vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra vores gæster omkring valg af nyt og aktuelt musik. Mange tak for en unik og stor musikalsk oplevelse.
Gitte Krebs Kristensen, Aalborg
8. Maj 2015

he nailed it

Jeg og min kone bestilte Christian til at spille til vores sølvbryllupsfest den 5. maj. Under hele festen leverede Christian det flotteste lydtæppe både under middag og efterfølgende til dans og indfrielse af musikønsker. Christian fik vist, hvilken dygtig musiker og fremragende sanger, han er. Jeg havde som afslutning på min tale til sølvbruden anmodet Christian om at fremføre John Hiatts ikoniske nummer Have A Little Faith In Me, og jeg bøjer mig stadig i støvet. Det var en usædvanlig smuk, præcis og imponerende udgave af det fantastiske nummer. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Christian, uanset hvad festens anledning måtte være.
Kjeld Melchiorsen, Odense
22. April 2015

Konfirmationsfest 19.4-2015

Tak for dejlig musik til vores datters konfirmationsfest. Vi nød det meget og jeg har også kun fået gode tilbagemeldinger fra vores gæster. Vi kan varmt anbefale Christian Wandel. Hans opførsel og påklædning gør at man kan have ham med i et hvilket som helst selskab.
Leif Ballegaard, Brejning
3. Marts 2015

Anmeldelse

Tusind tak for en forrygende underholdning under vores festmiddag - du levede helt op til forventningerne, og alle vores gæster var behørigt imponerede - især dit Bryan Adams nummer vakte begejstring - du har en pragtfuld stemme.


Alice og Kaj Christiansen, Frederikshavn