Lilian Vinter

Lilian Vinter

(9.8 af 10) 746 anmeldelser
Siden 1984 har Ole og Lilian Vinter drevet butik i Ebeltoft. I 2004 blev butikken udvidet med webshop.
Butikken samt webshoppen forhandler lŠkre fashion brands til kvinder.
Anmeld nu

Kontaktoplysninger


Lilian Vinter
Jernbanegade 27
8400 Ebeltoft

e: info@lilianvinter.dk
w: www.lilianvinter.dk

Anmeldelser

28. August 2015

Rask levering

Veldig fornøyd med den raske leveringen.
Guri Auran, Levanger
10. August 2015

👍

Super tilfreds😊 lynhurtig levering. Jeg handler gerne der igen
Sille, Nørresundby
10. August 2015

Anmeldelse

Fin service 😊
Tine, Holte
10. August 2015

Snabbt och Lätt

Beställde från Sverige och hade jackan, fint inslagen efter två dagar.
Supersnabbt
Ulrika, Kalmar
1. August 2015

Super service

Altid sød og venlig - dejlig butik ;-)
Charlotte, Århus
21. Juli 2015

Hurtigog god service

Hurtig og god service, også ved returnering.
ditte, Kokkedal
20. Juli 2015

Uovertruffen service

Købte en Depeche taske. Billedet fra Depeche var ikke tro men Sofie aflagde mine bekymringer og det viste sig at være den rigtige "slidte look" læder model.

Hurtig levering, hurtig og præcis kommunikation, i alt en service over forventningen.
Bedste anbefalinger.
Morten, København V
9. Juli 2015

Fin service og rimelige priser

Hurtig levering og hurtig refundering af returnerede varer - meget fin service. Havde været en 5'er, hvis returlabel var billigere/gratis.
Susanne, Værløse
9. Juli 2015

Super hurtig og god service

Googlede efter et bestemt mærke og faldt over denne side. Bestilte varen som kom hurtigt og er så fin.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Lilian
Pia Ryom, Allerød
9. Juli 2015

perfekt

Hurtig levering
Malene, Korsør
6. Juli 2015

Meget hurtig og korrekt handel

Bestilte lørdag aften og havde varerne mandag morgen. Fik mail efterhånden som ordren blev behandlet. Det er ikke sidste gang jeg har handlet hos Lillian Vinter. TAK!
Karin, Farum
3. Juli 2015

fantastisk webshop

God service, hurtig levering - kan kun anbefales
anne, Kgs. Lyngby
27. Juni 2015

Fin handel

Sød og imødekommende.
BERIT, klampenborg
17. Juni 2015

Netkøb

Bestilte en kjole på nettet og modtog den dagen efter. Det kan ikke gøres hurtigere.
elin, x
10. Juni 2015

Alt var som det skulle være.

Hurtig levering.
Varerne levede op til forventningerne.
Flot indpakning.
Ganske enkelt perfekt.
Jacob, Risskov
9. Juni 2015

Top i orden :-)

Smidig og glat handel, kun mine varmeste anbefalinger :-))
Gitte, 2000
8. Juni 2015

God service og hurtig levering

Meget fin service og hurtig levering
Anita, København
1. Juni 2015

Hurtig ekspedition

Jeg bestilte en skjorte den ene dag og havde den den næste dag. Hurtig ekspedition, må jeg sige.
Lene, værløse
23. Maj 2015

Super godt køb

Er fuldt ud tilfreds havde jakken meget hurtigt! Og den levede op til alle foreninger :-)
Tilde, Hobro
22. Maj 2015

Rue de femme skjorte

Hurtig levering og fuld tilfredsstillelse med varen. Vil klart handle online der igen og vil glæde mig til at besøge den fysiske butik i min sommerferie :-)
Mette, Skive
<< forrige     3  4  5  6  [7]  8  9  10  11       næste >>