CTWeb

CTWeb

(9.9 af 10) 35 anmeldelser
CTWeb tilbyder professionelle webløsninger til konkurrencedygtige priser.

CTWeb holder til i Ebeltoft og laver primært webshops, hjemmesider, CMS, webdesign og andre webbaserede løsninger til virksomheder i hele Danmark.
Anmeld nu

Kontaktoplysninger


CTWeb
Strandvejen 7
8400 Ebeltoft

t: 21 23 25 03
e: info@ctweb.dk
w: www.ctweb.dk

Anmeldelser

5. Juli 2022

Ny hjemmeside

Flot arbejde.
Nem proces.
Professielle mennesker.
God service.
Henrik, Cafe Kræmmerhuset, Ebeltoft
26. April 2022

Book shelters, lejrplads eller ly

CTWeb har udviklet et nyt bookingsystem for Naturstyrelsen, hvor man kan booke shelters, lejrpladser og ly på Naturstyrelsens arealer.

CTWeb har leveret et brugervenligt og intuitivt system, som er vel modtaget både af brugerne, der booker, og af administratorerne, der skal tilgå systemet i backend.

Systemet er leveret til tiden, og processen har kørt problemfrit. Undervejs har der været professionel sparring med henblik på at få den bedst mulige løsning.

Naturstyrelsen kan derfor kun anbefale CTWeb.
Anna Schouboe Thøgersen, Naturstyrelsen, Randbøldal
22. Juli 2021

Altid professionel og hurtig service

CTWeb har været leverandør til vores web- og bookingløsning og fungerer nu som supportfunktion for os. Vi er rigtig glade for samarbejdet, hvor vi oplever en meget professionel og kompetent faglig leverance og service med hurtige svartider. Vi anbefaler meget gerne CTWeb til andre.
Karin, Fregatten Jylland, Ebeltoft
27. September 2020

Service i top


Med Casper ved tasterne kunne vi sammen - fordi jeg fik lov til at være med på sidelinien på to korte møder - ret hurtigt og med få eksperimenter med farver og design komme frem til, hvordan både logo og siderne skulle fremstå.
Casper er fuld af gode ideer til både design og organiseringen af de oplysninger som en hjemmeside skal kunne oplyse om. Han er der udover hurtig til at få lavet tingene.
Portrætbillede, som er svært selv at få lavet pænt, har firmaet også lavet til mig.
Jeg har oplevet, at der er blevet lyttet til mine ideer til siden, og de er nu blevet omformet til et professionelt look, som jeg er rigtig godt tilfreds med.
Tak for personlig og professionel service.Lone, Lones Terapi, Ebeltoft
17. September 2020

En fornøjelse

Efter at have arbejdet med mange forskellige leverandøre af diverse løsninger inden for hjemmesider og webshops, har jeg nu i kun en måned haft fornøjelsen af at arbejde sammen med CTWeb.

Altid hurtige svar og løsninger - meget kompetente! De tager også gerne løsningen et skridt videre.De udviser stor forståelse og indsigt i din forretning.

EN FORNØJELSE

Jesper, jeansandjackets.dk, Stilling
7. September 2020

Hurtig, høj service og professionel

CTWeb kan varmt anbefales. Vi fik en god introduktion omkring webløsninger. TIlrettede vores eksisterende hjemmeside uden beregning, så den fremstår super flot. Meget imødekommende og meget effektiv.
Søren, Nordic Panels, Ebeltoft
28. Marts 2020

Den bedste service og trygge rammer

CTWeb har hjulpet os med at lave en webshop. På bedste vis har Casper grebet vores ønsker og drømme, tilsat sine egne mange gode ideer og omsat det hele til et færdigt produkt, vi er yderst tilfredse med.

Han har givet sig tid til at svare på vores mange spørgsmål, lyttet og er kommet med professionel rådgivning og sparring undervejs.
Alt sammen gjort i trygge rammer fra start til slut.

Vi kan kun give Casper og hans team de bedste anbefalinger.
Kathrine, LANG & LANG Rideudstyr, Kolind
19. Marts 2020

Altid hurtig hjælp

Kan kun give CTWeb min største anbefaling, han har hjulpet mig rigtig meget da mit forrige webfirma drejede nøglen. Han er hurtig til at finde en løsning og gør det på bedste måde.
Margit, reste-pus.dk, 7442 Engesvang
19. Marts 2020

God service

God service fra start til slut. Bedste anbefalinger!
Folkekirkens Skoletjeneste i Randers, Favrskov og Hobro-Mariager, Randers
5. September 2019

Etablering af webside/shop

Vi har oplevet et seriøst og trygt forløb i forbindelse med etablering af vores nye webside/shop. Responstiden er fantastisk og udfordringer/ønsker bliver rettet med det samme. Vores side får ros og vi synes den er meget nem at arbejde i. Vi vil til en hver tid anbefale CTWeb til andre.
Rikke Hjordkvist Vahle, Randers SØ
13. Februar 2019

Høj service - tilfredstillende resultat

Kontaktede CTWeb for at forny og opdatere vores eksisterende hjemmeside.

Oplevede en hurtig og i mødekommende process, med en professionel tilgang.

Ikke de billigste, men har indtil nu fået fuld valuta for pengene
Lennart, Tømrerfirma Thorkil Brouer A/S, Ebeltoft
18. December 2018

Den bedste service

Casper fra CTWeb ydede en fænomenal service i dag! Han smed hvad han havde i hænderne, for at få min side + app op at køre igen.
Jeg havde fået ham anbefalet af en bekendt - og nu gir jeg det videre. Jeg giver CTWeb min aller bedste anbefalinger. Det er helt bestemt ikke sidste gang jeg bruger dem!
Gitte Ellegaard, Aarhus C
15. August 2018

Hurtig og god projektløsning

CTWeb gik ind i vores projekt med stor erfaring, og løste opgaven præcis som beskrevet. Præcise tilretninger og nem dialog. Anbefales.
Thomas, Ebeltoft Outdoor, Ebeltoft
19. Juni 2018

Fantastisk samarbejde

Vi har nu gennem næsten et år samarbejdet med Casper og CTweb omkring en skræddersyet løsning til et nyt digitalt forlag. Hele vejen igennem fra start til slut har vi været fuldstændig trygge i processen, og jeg har haft oplevelsen af en personlig service, hvor jeg altid har kunnet ringe og både Casper og hans ansatte har kendt vores case og kunnet hjælpe.

Den endelige løsning lever fuldt ud (og mere end) op til vores forventninger og CTweb har taget alle ændringer, pludselige indskydelser og dumme spørgsmål uden at tøve, men med kyndig rådgivning og sparring undervejs.

Mine allervarmeste anbefalinger af Casper og hans team. Både som rådgivere, sparringspartnere og leverandører på den endelige ydelse. Ser frem til et fortsat værdiskabende samarbejde.
Maria, Forlaget Fortæl, Aarhus
16. Maj 2017

Tryghed og fantastisk service

Vi har arbejdet med CT web 2 gange nu, begge gange har vi følt os i så trygge hænder og resultatet var langt over vores forventing. Specielt sidste job var noget af en brandslukningsopgave hvor alt var gået ned og vi selv var ude af stand til at løse opgaven. Da vi fik fat i Casper på en helligdag gik der en time og vi kunne slappe af og opgaven var løst.
Helle, Mouse & Pen Illustration, Ebeltoft
30. Marts 2017

flytning af email adresser

top professionel og hurtig hjælp, kan varmt anbefales :)
Per Høyer, interteam, Ebeltoft
17. Marts 2017

Kompetente folk med rigtig god service

Er ovenud tilfreds med resultatet af både hjemmesiden og kommunikationen med CTWeb. De leverer kanon service og er hurtige til at svare på mails, korrigere ting og programmere. De ved hvad de snakker om og har helt styr på tingene - der var ikke de løsninger de ikke kunne lave og det var fedt!

Vil klart anbefale andre at bruge CTWeb, hvis man skal have en hjemmeside eller andet. Det har været en meget positiv oplevelse og man føler sig i gode hænder hos dem og får et resultat man kan være stolt af.
Malermester Kasper Lie, Viborg
16. Marts 2017

Nemt, hurtigt og lige som vi ønskede det

Nemt at få igangsat arbejdet. Hurtig ekspedition af CTWEB, fra vi henvendte os til færdigt produkt. Siden opfylder alle vore ønsker og krav.
Kan på det varmeste anbefales.
DeckOffice.dk, Ebeltoft
29. August 2016

Funktionelt og brugervenligt

CT-Web har skræddersyet en super funktionel og brugervenlig hjemmeside, som tilmed er flot at se på. Vi har fået alle vores ønsker implementeret i løsningen, som har virket upåklageligt fra dag et.

CT-Web går til opgaven med en seriøsitet og en dedikation, man sjældent støder på. Der bliver lyttet til kundens behov, og CT-Web står altid til rådighed, hvis der opstår spørgsmål eller andet. Vi kunne ikke være mere tilfredse med en samarbejdspartner.
Den bedste anbefaling fra os.

YogaStream
Anne og Gro, YogaStream, København N
22. August 2016

Meget høj kvalitet, super samarbejde!

CTWeb er garant for særdeles høj kvalitet og er en eminent sparringspartner på de funktionelle løsninger, design og user experience. Selv det første designudkast endte med at danne rammen og den røde tråd på platformen. Jeg kan ikke forestille mig, at LAWschool var blevet det samme uden CTWeb, og det er virkelig et univers, som jeg er utrolig stolt af - det samme kan CTWeb roligt være.

Mine betænkeligheder ved en custom løsning er bestemt blevet gjort til skamme - Casper burde omvendt indimellem have haft en medalje for sin tålmodighed! Jeg giver mine allerBRANDvarmeste anbefalinger til "IT-snedker" Casper og co., som jeg allerede har flere projekter og videreudvikling i støbeskeen til :-)
Mange tak for et rigtig godt samarbejde!
Lise, LAWschool ApS, Viborg
<< forrige     [1]  2       næste >>