Lilian Vinter

Lilian Vinter

(9.8 af 10) 743 anmeldelser
Siden 1984 har Ole og Lilian Vinter drevet butik i Ebeltoft. I 2004 blev butikken udvidet med webshop.
Butikken samt webshoppen forhandler lŠkre fashion brands til kvinder.
Anmeld nu

Kontaktoplysninger


Lilian Vinter
Jernbanegade 27
8400 Ebeltoft

e: info@lilianvinter.dk
w: www.lilianvinter.dk

Anmeldelser

24. Februar 2015

Kommunikation og service i top

Kan kun anbefales.
Stina, dronningmølle
15. Februar 2015

God Service

super god og hurtig betjening
berit, Astrup
15. Februar 2015

Fantastisk service!

Fantastisk service. Jeg ringede til forretningen og fik Lillilan i røret som tog sig tid til at vejlede mig i størrelser på forskellige produkter - endda i flere omgange. Hun var meget professionel og vidende om sine produkter. Jeg vil klart anbefale andre at bruge Lillian vinter pga. god vejledning og interesse for kunden og kundens behov og ønsker.
Sarah Gro, københavn
13. Februar 2015

Helt i top.

En super hurtig levering, af rigtig lækre varer, fra en spændende butik, med gode og interessante mærker.
En virkelig god oplevelse hele vejen - meget positivt.
Tak.
Anne, Stevns
10. Februar 2015

Indkøb og returnering

God betjening over mail forespørgsel.

Hurtig levering og tilbagebetaling ved returnering.

Fuld tilfredshed :-)
Helle, Vejle
2. Februar 2015

Lækre varer. God service!

Kvalitetsvarer og god service😉
Anja Holm, København
20. Januar 2015

køb af skjorte

Fin service, intet negativt at bemærke
Jane, 5500 Middelfart
7. Januar 2015

Super service

Super service. Handler der helt sikkert igen.
Helle, Vrinners
29. December 2014

Meget god service

Og en meget flot jakke
Matilde, Valby
18. December 2014

Super hurtig levering

Levering fra dag til dag og varen svarede fuldt ud til mine forventninger. Dejlig shop med lækre varer.
inger hjorth, Ålbæk
18. December 2014

Hurtig og effektiv levering

Hurtig og effektiv levering.
Pernille, København
16. December 2014

Perfekt

Flot vare - god pris - levering dagen efter bestilling. I'll be back :)
louise, Skælskør
15. December 2014

Fin service

Har kun positivt at sige. Henvendte mig med spørgsmål om størrelse. Fik hurtigt og brugbart svar. Hurtig og problemløs levering :-)
Nina, Zürich
23. November 2014

Lækkert udvalg

Fin og hurtig service. Meget lækkert udvalg på hjemmesiden. Mere begrænset udvalg end de mere kendte sites, men det gør det hele mere overskueligt.
Den købte vare levede op til beskrivelsen og dermed mine forventninger.
Susan, Rødkærsbro
22. November 2014

Personligt og ordentligt

Der er styr på tingene og ved personlig henvendelse bliver der taget hånd om alle spørgsmål og ønsker.
Supergod butik og betjening.
Thomas, københavn
20. November 2014

fin service

Jeg havde ingen problemer med min bestilling fra Lilian Vinter. Det gik super hurtigt og min vinterjakke var perfekt. Fedt at butikken har så fine ting.
Helle, Aalborg
14. November 2014

Upåklageligt!

Virkelig god service :)
Annemette, København
4. November 2014

Nem, hurtig og præcis

Der er ikke så meget at sige. Sitet er nemt, leverancen hurtig og varer præcis som forventet. Jeg kommer helt sikkert igen.
Dorte, Viby Sjælland
25. Oktober 2014

Snabbt och bra

Hittade ett par snygga byxor från Raben Saloner i Göteborg, men de fanns inte i min storlek. Sökte på nätet och kom till Lilian Vinter. Klickade hem byxorna som kom på ett par dagar, perfekt.
Anna, Göteborg
19. Oktober 2014

Anmeldelse

Den bedste butik jeg pt kender. Gode varer og en fantastisk betjening
Kirsten-Marie, Ans
<< forrige     5  6  7  8  [9]  10  11  12  13       næste >>