CTWeb

CTWeb

(9.9 af 10) 21 anmeldelser
CTWeb tilbyder professionelle webløsninger til konkurrencedygtige priser.

CTWeb holder til i Ebeltoft, Østjylland samt Struer Vestjylland og laver primært webshops, hjemmesider, CMS, webdesign og andre webbaserede løsninger til virksomheder i hele Danmark.
Anmeld nu

Kontaktoplysninger


CTWeb
Strandvejen 7
8400 Ebeltoft

t: 21 23 25 03
e: info@ctweb.dk
w: www.ctweb.dk

Anmeldelser

16. Maj 2017

Tryghed og fantastisk service

Vi har arbejdet med CT web 2 gange nu, begge gange har vi følt os i så trygge hænder og resultatet var langt over vores forventing. Specielt sidste job var noget af en brandslukningsopgave hvor alt var gået ned og vi selv var ude af stand til at løse opgaven. Da vi fik fat i Casper på en helligdag gik der en time og vi kunne slappe af og opgaven var løst.
Helle, Mouse & Pen Illustration, Ebeltoft
30. Marts 2017

flytning af email adresser

top professionel og hurtig hjælp, kan varmt anbefales :)
Per Høyer, interteam, Ebeltoft
17. Marts 2017

Kompetente folk med rigtig god service

Er ovenud tilfreds med resultatet af både hjemmesiden og kommunikationen med CTWeb. De leverer kanon service og er hurtige til at svare på mails, korrigere ting og programmere. De ved hvad de snakker om og har helt styr på tingene - der var ikke de løsninger de ikke kunne lave og det var fedt!

Vil klart anbefale andre at bruge CTWeb, hvis man skal have en hjemmeside eller andet. Det har været en meget positiv oplevelse og man føler sig i gode hænder hos dem og får et resultat man kan være stolt af.
Malermester Kasper Lie, Viborg
16. Marts 2017

Nemt, hurtigt og lige som vi ønskede det

Nemt at få igangsat arbejdet. Hurtig ekspedition af CTWEB, fra vi henvendte os til færdigt produkt. Siden opfylder alle vore ønsker og krav.
Kan på det varmeste anbefales.
DeckOffice.dk, Ebeltoft
29. August 2016

Funktionelt og brugervenligt

CT-Web har skræddersyet en super funktionel og brugervenlig hjemmeside, som tilmed er flot at se på. Vi har fået alle vores ønsker implementeret i løsningen, som har virket upåklageligt fra dag et.

CT-Web går til opgaven med en seriøsitet og en dedikation, man sjældent støder på. Der bliver lyttet til kundens behov, og CT-Web står altid til rådighed, hvis der opstår spørgsmål eller andet. Vi kunne ikke være mere tilfredse med en samarbejdspartner.
Den bedste anbefaling fra os.

YogaStream
Anne og Gro, YogaStream, København N
22. August 2016

Meget høj kvalitet, super samarbejde!

CTWeb er garant for særdeles høj kvalitet og er en eminent sparringspartner på de funktionelle løsninger, design og user experience. Selv det første designudkast endte med at danne rammen og den røde tråd på platformen. Jeg kan ikke forestille mig, at LAWschool var blevet det samme uden CTWeb, og det er virkelig et univers, som jeg er utrolig stolt af - det samme kan CTWeb roligt være.

Mine betænkeligheder ved en custom løsning er bestemt blevet gjort til skamme - Casper burde omvendt indimellem have haft en medalje for sin tålmodighed! Jeg giver mine allerBRANDvarmeste anbefalinger til "IT-snedker" Casper og co., som jeg allerede har flere projekter og videreudvikling i støbeskeen til :-)
Mange tak for et rigtig godt samarbejde!
Lise, LAWschool ApS, Viborg
21. Juni 2016

Fantastisk samarbejde

jeg var så heldig at støde på CT Wew og allerede efter første dialog, var jeg sikker på at det skulle være dem.
Jeg skulle have udviklet er ny side med en masse spændende features, hvilket i forvejen var en stor udfordring, men efter en god dialog med CT Web, gik de i krig og mens de var i krig, var vi i løbende dialog konstant. Nogle gange tog de min ide og videre udviklede på den, mens vi snakkede sammen om det, så vi allerede fra start kunne tilbyde mine kunder en bedre service. De ramte spot on første gang og det er vel og mærke uden at jeg kan kommunikere med dem, i computer sprog. Jeg fortalte kun om ideerne og hvordan jeg gerne ville have at siden skulle se ud og hvilke features der skal kunne i systemet.

Så jeg kan kun kraftigt anbefale dem. Virkelig god service og de har helt styr på tingene.

PS: jeg bruger dem stadig til opdateringer i systemet.
Hys, YourTicket, Århus
12. Februar 2016

enkelt og ligetil

Jeg har bestilt og fået en tre timers ydelse vedrørende annoncering på Google. Det har været enkelt og ligetil, uden dikkedarer, præget af ærlig, og troværdig gennemskuelighed. CTWeb står hermed som et lysende eksempel på hvorledes man i dag, kan styre udenom de mange smarte annoncehajer og aggressive webdesignere, der spilder ens tid med poppede forslag og som mangler den fornødne indsigt i hvorledes man hjælper sine kunder bedst. Derfor anbefaler jeg CTWeb - og man får hvad man betaler for.
Kjeld Slot, Have- & Landskabsarkitekt, 8400 Ebeltoft
11. December 2015

Hurtig løsning på problem

CT WEB løste hurtigt problem med mailserver
Niels, E & G Elektro ApS, Ebeltoft
11. December 2015

hjemmeside

Vi har fået en professionel hjemmeside www.ebeltoftstrandcamping.dk
Prisen i bund og servicen i top!
Vi kan kun anbefale videre til andre.
Lone, Ebeltoft Strand Camping, Ebeltoft
14. Maj 2015

Hurtig service

CTWeb har leveret hjemmesideløsning til vores virksomhed, samt stået for dele af den tekniske opsætning af vores digitale produkter.
CTWeb har til fulde leveret det aftalte og til rimelige priser. Det har været særlig vigtigt for os, at vores hjemmeside mm. blev leveret og rettet til med kort varsel, hvilket er sket over al forventning.
Vi kan klart anbefale CTWeb, hvis man ønsker rimelige priser, et højt teknisk niveau, samt hurtig respons på eventuelle henvendelser.
Louise, Rum for Undren, Århus
11. Maj 2015

Kan varmt anbefales

CTWeb har lavet en ny hjemmeside til min virksomhed.
Hos CTWeb er de rigtig imødekommende og hurtige til at reagere på ønsker og kan nemt sætte sig ind i ens tanker. Vi har haft en rigtig god dialog omkring opgaven og jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet.
CTWeb får min varmeste anbefaling.
Hjördís, H. Regnskab, Ebeltoft
20. Marts 2015

Booking system + Website

CTWeb har været meget behagelig og professionel at samarbejde med.
Casper forstår alle ens ønsker og kan improvisere undervejs, dette betød at vi fik et meget konstruktivt forløb og gennemført projekt udført.

Jeg havde flere rettelser og tilføjelser, undervejs, trods dette blev budget overholdt og fortsat samarbejde med en god tone. De reagere meget hurtigt på opkald og mails, arbejder på lyntempo på at rette fejl og kan forholde sig til hasteopgaver.

Dette er essentielt for virksomheder som kan lide skade af at deres website er nede, eller system ikke fungere. Her kommer CTWeb ind og kan virkelig tage fat. Prismæssigt er de meget rimelige og fornuftige!

Kan helt klart anbefale dette firma til alle som har brug for at få udviklet et unikt systemet, eller en moderne dynamisk flot hjemmeside.

Vi er rigtig meget tilfredse herfra og vil fortsætte fremover med at samarbejde med CTWeb.

De skal stå for alt fra hosting, it support, systemudvikling osv.
Glad, tilfreds og fast kunde fremover.
David, LS Translation
4. Marts 2013

Smukt og professionelt

En helt igennem smuk, spændende, præsentabel og professionel hjemmeside, meget imponeret over resultatet.
Jakob Prufer, Jakob Prufer Design, Kolind
24. November 2012

Meget tilfreds

CTWeb har været gode til at hjælpe med lige netop de udfordringer, som vores web arbejde har givet.
Karen, Kunsthåndværket, Ebeltoft
19. November 2012

Personlig og professionelt samarbejde

Herfra de bedste anbefalinger til Casper Thun og CTWeb. Et helt igennem fantastisk personligt og professionelt samarbejde har sikret os en webbutik lige efter vores ønsker. Med Caspers tilgang og viden omkring markedet er der god handel på siden og vi samarbejder fortst om at øge salget med stor succes.
Maiken, Gade Sko, Ebeltoft
28. December 2011

Fremragende WEB udvikling/Service

Vor nye WEB platform er udviklet og leveret af CTWeb.
Projektet forløb 100% tilfredsstillende, både med leveringstid og økonomi.
Vi giver vore bedste anbefaling.
Per M. Bygholm, Bygholm Menswear, Ebeltoft
1. Marts 2011

CTWeb holder hvad de lover.

Vi har haft et fremragende samarbejde med CTWeb om udviklingen af vores webbutik. CTWeb har været kompetent og engageret samarbejdspartner gennem hele forløbet. CTWeb har på den ene side været en god og tålmodig rådgiver, og på den anden side været god til at implementere vores specielle ønsker til opbygningen af webbutikken.
Tine, Format Trendhouse, Århus
10. Februar 2011

Anmeldelse af CTWeb

CTWeb har givet en service langt over hvad der kan forventes.
Jeg kan derfor kun varmt anbefale CTWeb.

Michael Jorck Ellegaard
JCI Holstebro
Michael, JCI Holstebro, Holstebro
9. Februar 2011

Godt og hurtigt arbejde

Vi har fået lavet en 4 sidet A5 folder, som er super flot lavet.
Arbejdsgangen var hurtig og direkte.
Super venlig betjening.
Claus, Struer Turistbureau, 7600 Struer
<< forrige     [1]  2       næste >>